branding - identitat i marca

Identitat i marca

Un branding eficaç presenta una imatge coherent, forta i reconeixible; la marca s’estableix en conjunt amb una identitat clara, que es transmet no només amb logotip, dissenys i publicacions, sinó amb un codi gràfic que la recolza.

direccio d'art

Comunicació i direcció d’art

Conceptualització i definició dels mecanismes i llenguatges de la comunicació visual de la teva empresa, servei o marca. Així com l’estratègia comunicativa a curt i llarg plaç.

Unifiquem o generem el teu missatge per sensibilitzar i fidelitzar el teu públic de manera creativa, directa i eficaç.

direccio d'art

Disseny web

Disseny de pàgines web tant de WordPress com programades des de zero. Webs responsive (adaptable als diferents dispositius), amb posicionament SEO i altres aspectes tècnics bàsics (Allotjaments i dominis, certificat SSL, etc.)

editorial La Magenta

Disseny editorial i maquetació

Des de presentacions corporatives i fulletons, fins a cobertes i tripes editorials de diferents gèneres. Composicions amb jerarquies tipogràfiques, maquetades i acompanyades d’il·lustracions, fotografies o infografies i altres gràfics.

video

Motion graphics i 3D

Direcció d’art, muntatge i producció, animació i exportació de vídeos amb gràfica en moviment. Amb possibilitat de locució, música, i efectes bàsics de so.

Animació de gràfica com sistemes iconogràfics, marques d’empreses, infografia…

infografia

Infografia, senyalètica i retolació

Simplifiquem conceptes complexos de forma visual i atractiva per una millor comprensió. Esquematitzem mitjançant l’ús de sistemes d’incones visuals i/o il·lustracions. 

Disseny de senyalitzacions interiors per a esdeveniments efímers o de llarga exposició. Vinils, lones, gravats en fusta, metall, vidre, cartró o plàstic. Gestió i coordinació de la seva producció i col·locació.